Saláta mozzarellával, mentával, őszibarackkal és pármai sonkával
HOZZÁVALÓK/fő:
1 érett őszibarack
1 bivalytejből készült mozzarella
2-3 vékony szelet pármai sonka
saláta keverék
2 szál friss menta
só, frissen őrölt bors, extra szűz olivaolaj
1 grillezett pita
ELKÉSZÍTÉS:
1. Húzd le a barack héját vagy mosd meg jól és dörzsöld le a “szőrét”, vágd negyedekbe, és dobd ki a magját.
2. A salátát és a menta letépkedett leveleit szórd a tényérra. Tördeld szét a mozzarellát kis darabokra, majd rendezd el a saláta tetején a barackkal együtt. Ízesítsd sóval, borssal és locsold meg olivaolajjal.
3. A tetején oszlasd szét a sonkaszeleteket és kész is. Frissen grillezett, még meleg pitával vagy naan kenyérrel isteni!