Paprikás bélszín
Hozzávalók/fő:
1 szelet bélszín
extra szűz olívaolaj
1 teáskanál csemege pirospaprika
tengeri
frissen őrölt fekete bors
egy maréknyi rucola
2 durvára aprított érett paradicsom
1 citrom leve
2 db tortilla
1 kosárka zsázsa
2 evőkanál humusz
1 evőkanál tejföl
1. Forrósíts fel egy serpenyőt nagyon melegre.
2. Fektesd bele a tortilla lapokat, forrósítsd át őket mind a két oldalukon.
3. Dörzsöld be a húst sóval-borssal és vastagon szórd meg a pirospaprikával. Süsd kb. 2-3 percig mindkét oldalát, attól függően, hogy milyen vastag a hús, és mennyire átsülve szereted.
4. Keverd össze a rucolát a paradicsommal, locsolj rá citromot, olívaolajat. Tedd a tortilla lapra. Szeleteld fel a bélszínt, és tálald a tortillán a salátával, a zsázsával, a humusszal és a tejföllel.